Jagtrytter hvordan ?

Hvordan bliver

man jagtrytter ?

Læs mere her: Jagtridning for begyndere

Det ser flot ud, heste, ryttere i røde jakker, og jagthorn der gjalder.

stenvaengegaard_07_454

Øjeblik fra Stenvængegård

 

 

Ja, så spørger man sig selv, hvordan i alverden kommer jeg med til det ?

Har du en ganske almindelig hest, med normale evner til spring, og kan du styre den i terrænet, har du lysten, så er det bare om at komme i gang.

Vi har ved hver jagt et ledsagerfelt hvor du kan ride de første gange for at se hvordan din hest reagerer. Der vil du fornemme hvad jagtridning er og mærke stemningen. Der springes ikke i ledsagerfeltet, men feltet rider samme tur rundt i terrænet. Vi er på jagterne ofte privilegeret ved at få lov til at ride på steder og ruter der er helt unikke.

Vi arrangerer i klubbens regi flere årlige fælles rideture, hvor alle er velkomne og hvor der ikke rides i rød og hvid. Der rides ofte i et terræn, hvor der på turen er mulighed for at springe forhindringer, med hjælp fra erfarne jagtryttere. Så kan du se hvordan din hest reagerer. De allerfleste heste reagerer positivt på at være i en flok.

IMG_1229

Jagtbillede fra Engstofte jagten

Har du spørgsmål til jagtridning eller bare gerne vil ride en tur med din hest med nogle erfarne jagtryttere, så bare mail til en af bestyrelsens medlemmer. De kender helt sikker til en jagtrytter der bor nær dig, som kan tage dig med på en tur i terrænnet.

Vi Jagtryttere har det rigtig sjovt, er af alle aldre og køn samt altid i godt humør.

2 ungdomsryttere gennem vandet - Billede fra jagten på Stenvængegård 2007

2 ungdomsryttere gennem vandet – Billede fra jagten på Stenvængegård 2007

Vi nyder vores sport og når jagthornet lyder, den røde jakke er på, ved vores heste godt hvad der skal ske…. De nyder det lige så meget som deres ryttere.

“Hvor du end du bevæger dig hen på din hest, gør det af hele dit hjerte.”

Citat: konfucius

Læs mere her: Jagtridning for begyndere

Vel Mødt !!

Bliv medlem af Storstrøms Jagtrideklub

tekst: Jeannette Kouyoumdijian